Eigen Fabrikaat aan de slag voor LOTNL

By 15 september 2016Uncategorized

logo-marktribune

Eigen Fabrikaat ondersteunt LOTNLĀ bij de positionering en de ontwikkeling van huisstijl en tone-of-voice. LOTNL Loterijen is een nieuw loterijplatform, speciaal ontwikkeld voor goede doelen in Nederland.

Roelant Reizevoort, LOTNL: ‘Met LOTNL Loterijen gaan we de loterijmarkt openbreken; om zo de markt toegankelijk en transparant te maken voor ieder goed doel dat extra inkomsten via een eigen loterij wil verwerven. We verwachten nog dit jaar een flink aantal loterijen te mogen lanceren. Daarbij is het van groot belang dat het bureau dat je daarbij ondersteunt beschikt over de juiste kennis en expertise, maar nog veel belangrijker, het enthousiasme en ondernemerschap om LOTNL tot een succes te maken. Eigen Fabrikaat sluit perfect aan bij onze wensen; een directe klik.’

LOTNL is een nieuw loterijplatform, speciaal ontwikkeld voor goede doelen in Nederland. LOTNL biedt ieder goed doel de mogelijkheid om op een professionele manier fondsen en leads te werven door middel van het organiseren van eigen loterijen. Momenteel krijgt maar 1% van de goede doelen kans om extra inkomsten te genereren via loterijen. LOTNL Loterijen wil de resterende 99% ook een kans geven.

LOTNL houdt de kosten zeer laag en investeert mee, waardoor bijna ieder goed doel een loterij kan starten.