LOTNL gestart

By 8 juli 2016LOTNL

Een loterij voor ieder Goed Doel!

Goede Doelen kunnen voor het verwerven van inkomsten kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden. Momenteel is er echter slechts een klein deel dat mag rekenen op loterij-inkomsten, terwijl hier honderden miljoenen in omgaan. Het team van LOTNL brengt daar verandering in en maakt het nu voor alle Goede Doelen mogelijk om binnen de wettelijke kaders fondsen te genereren door het organiseren van een loterij.

50% Opbrengst voor Goed Doel

De loterij wordt in opdracht van een Goed Doel, volledig op maat, georganiseerd. Het unieke aan dit nieuwe concept is verder dat de zeggenschap over de loterijopbrengsten volledig bij de Goede Doelen liggen. Met een betaalbaar lot, maakt de speler kans op vele leuke prijzen en steunt daarbij ook nog een Goed Doel.

LOTNL heeft de kennis en kunde

LOTNL heeft alle systemen, kennis en kunde, ervaring, inzicht en de financiële draagkracht om voor (bijna) ieder Goed Doel een eigen loterij te organiseren. Binnen de huidige (en toekomstige) wetgeving.

Team LOTNL

LOTNL  beschikt over een zeer ervaren team op het gebied van loterijen. We zien het dan ook als een uitgelezen kans om Goede Doelen hierin volledig te ontzorgen. Kortom; wel de lusten en niet de lasten! In opdracht van een Goed Doel organiseren wij een eigen loterij op ons eigen loterij platform en zorgen voor alle operationele processen. Daarnaast vragen we bij LOTNL de loterijvergunning aan bij de Kansspelautoriteit en is het loterij platform goedgekeurd door het gerenommeerde GLI.

Vanaf half juli organiseert LOTNL voor World Animal Protection de Wereld Dieren Loterij.

Voor meer informatie: www.lotnl.nl of www.werelddierenloterij.nl