[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]
[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]

Vereniging Opslag Loods (VOL) behaald doel dankzij een loterij

By | LOTNL | No Comments

Vereniging Opslag Loods (VOL) heeft LOTNL gevraagd om mee te denken over de realisatie en van een loterij. Met deze loterij wil VOL geld op halen voor het bouwen van een loods in Leimuiden. Tijdens de feestweek die heeft plaats gevonden tussen 14 en 23 juni zijn zoveel mogelijk loten verkocht voor de realisatie van de opslag.

Doormiddel van het organiseren van een loterij, wil VOL net als voorgaande jaren geld inzamelen. De vereniging was dit jaar opzoek naar een manier om de loterij te professionaliseren. Dit hield in dat zij loten digitaal wilde gaan verkopen alsmede de administratie van de loterij uit te besteden. Zodoende zijn zij bij LOTNL terecht gekomen. Samen is de loterij succesvol afgesloten en heeft de vereniging voldoende gelden ontvangen voor het realiseren van hun opslag.

Nationale Muziekloterij krijgt een vervolg

By | LOTNL | No Comments

Na de oprichting van de Nationale Muziekloterij in september 2018 bleek eens te meer dat muziekverenigingen zitten te springen om extra inkomsten. Er is hard geld nodig voor instrumenten, uniformen, marketing en ga zo maar door. Maar helaas zijn subsidie inkomsten niet altijd zeker en is de tijd van leden c.q. vrijwilligers tegenwoordig schaars. Deelnemen aan de Muziekloterij creëert voor muziekverenigingen dat broodnodige extra inkomen, maar dan wel duurzaam.

Dankzij een enthousiaste groep pioniers heeft de Nationale Muziekloterij op 15 maart 2019 een succesvolle eerste pilot trekking gehouden. Ook de afgelopen weken hebben nieuwe verenigingen zich bij ons aangemeld om mee te doen. In 4 maanden tijd zijn we qua deelnemende muziekverenigingen maar liefst 300% gegroeid! En dat smaakt naar meer.

De afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt aan een doorstart van de Muziekloterij. En die doorstart gaat er nu echt komen! De eerstvolgende trekking gaat plaatsvinden op 25 oktober 2019.

LOTNL faciliteert loterij voor COC Nederland

By | LOTNL | No Comments

LOTNL heeft in opdracht voor de Federatie COC Nederland een loterij ingericht waarvan de inkomsten ten gunste komen van het Bob Angelo Fonds. De loterij start op 01 november 2018 en de trekking vindt plaats op zondag 27 januari 2019 tijdens het True Colors Festival in Paradiso Amsterdam. Bezoek hier de website van het True Colors festival om te zien hoe het werkt.

 

Goede Doelen Nederland en LOTNL gaan samenwerken

By | Goede doelen, LOTNL | No Comments

De Nederlandse kansspelmarkt is flink in beweging. Dit biedt kansen voor Goede Doelen, maar roept ook veel vragen op.

LOTNL en Goede Doelen Nederland (GDN) hebben daarom een overeenkomst gesloten om ook de Goede Doelen die zijn aangesloten bij GDN te ondersteunen bij het optimaliseren van inkomsten uit kansspelen.

Leden van Goede Doelen Nederland krijgen, naast een gedegen advies op maat, een aantrekkelijke korting.

Eigen Fabrikaat aan de slag voor LOTNL

By | Uncategorized | No Comments

logo-marktribune

Eigen Fabrikaat ondersteunt LOTNL bij de positionering en de ontwikkeling van huisstijl en tone-of-voice. LOTNL Loterijen is een nieuw loterijplatform, speciaal ontwikkeld voor goede doelen in Nederland.

Roelant Reizevoort, LOTNL: ‘Met LOTNL Loterijen gaan we de loterijmarkt openbreken; om zo de markt toegankelijk en transparant te maken voor ieder goed doel dat extra inkomsten via een eigen loterij wil verwerven. We verwachten nog dit jaar een flink aantal loterijen te mogen lanceren. Daarbij is het van groot belang dat het bureau dat je daarbij ondersteunt beschikt over de juiste kennis en expertise, maar nog veel belangrijker, het enthousiasme en ondernemerschap om LOTNL tot een succes te maken. Eigen Fabrikaat sluit perfect aan bij onze wensen; een directe klik.’

LOTNL is een nieuw loterijplatform, speciaal ontwikkeld voor goede doelen in Nederland. LOTNL biedt ieder goed doel de mogelijkheid om op een professionele manier fondsen en leads te werven door middel van het organiseren van eigen loterijen. Momenteel krijgt maar 1% van de goede doelen kans om extra inkomsten te genereren via loterijen. LOTNL Loterijen wil de resterende 99% ook een kans geven.

LOTNL houdt de kosten zeer laag en investeert mee, waardoor bijna ieder goed doel een loterij kan starten.

Ieder Goed Doel een eigen loterij

By | Uncategorized | No Comments

Amsterdam, 18 juli 2016

P e r s b e r i c h t

Elk goede doel kan eigen loterij beginnen

Nieuw platform van LOTNL start met Wereld Dieren Loterij

AMSTERDAM – Duizenden goede doelen in Nederland kunnen voortaan hun eigen loterij organiseren en daarmee een extra inkomstenbron aanboren. Dit is mogelijk via het nieuwe platform van LOTNL. World Animal Protection is het eerste goede doel dat hier gebruik van maakt met haar Wereld Dieren Loterij.

Hoewel er in Nederland al een aantal grote goede doelenloterijen bestaat, profiteert slechts een klein deel van de in totaal 32.000 geregistreerde goede doelen van de honderden miljoenen aan loterij-inkomsten. Dat terwijl ze steeds meer moeite hebben om via allerlei wervingsacties geld en donateurs binnen te halen.

Wat de meeste niet weten is dat het zowel binnen de huidige als nieuwe wetgeving is toegestaan om één keer per jaar een loterij te organiseren. Goede doelen die dat willen, hebben vaak niet de kennis, systemen en ervaring om dat te doen.

LOTNL wil ze daarmee helpen door goede doelen haar ‘Lottery as a Service’ (LaaS) aan te bieden. Elke organisatie kan op die manier een eigen op maat gemaakte loterij organiseren. LOTNL zorgt voor de hele uitvoering van het proces – van lotenverkoop tot promotie, van vergunningsaanvraag tot prijzenpot – , terwijl het goede doel alle zeggenschap houdt. De helft van de inleg gaat daarbij gegarandeerd naar het goede doel.

De eerste die van deze service gebruik maakt is World Animal Protection (WAP) met de Wereld Dieren Loterij. WAP beschermt wereldwijd dieren, zowel wilde dieren, dieren in gemeenschappen, vee en dieren in rampsituaties, levert directe (nood)hulp, geeft voorlichting en lobbyt voor betere wetten en regels. De loterij wordt georganiseerd om geld op te halen  voor de campagne ‘Wildlife. Not entertainers’. Die vraagt aandacht voor de ruim half miljoen wilde dieren zoals tijgers, leeuwen, olifanten, die voor het toerisme misbruikt en mishandeld worden. Deelnemers die een lot kopen doen vanaf 23 september mee met twaalf trekkingen, waarbij duizenden prijzen te winnen zijn. De laatste trekking is op 4 oktober, Wereld Dierendag.

Het team van LOTNL heeft jarenlange ervaring op het gebied van het organiseren van (Nederlandse) loterijen. ,,Wij zijn ervan overtuigd dat consumenten de loten massaal zullen kopen om hun favoriete goede doel te ondersteunen. Wij zien het dan ook als een uitgelezen kans voor goede doelen om op een leuke en spannende manier extra inkomsten te genereren,” zegt Michiel van Dijk van LOTNL. LOTNL is met meerdere goede doelen in gesprek en verwacht in de nabije toekomst meerdere loterijen te gaan organiseren.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michiel van Dijk van LOTNL op 06-54314308 of via michiel@lotnl.nl.Meer informatie vindt u op www.lotnl.nl of www.werelddierenloterij.nl

LOTNL gestart

By | LOTNL | No Comments

Persbericht

Goede Doelen zijn voor hun inkomsten afhankelijk van een breed scala aan mogelijkheden voor fondsenwerving. Momenteel profiteert slechts een klein deel hierbij van loterij-inkomsten, terwijl hier honderden miljoenen in omgaan…

Read More
[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]
[/vc_column][/vc_row]